Lista: Tio saker du bör veta om Maja Nilsson Lindelöf

Lista Tio saker du bör veta om Maja Nilsson Lindelöf

10 saker du inte visste om Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöf? Maja Lindelöf? är ett namn som blivit känt under de senaste åren.  Hon är en av Sveriges mest inflytelserika personligheter på sociala medier, men hennes inverkan sträcker sig långt bortom Instagram och YouTube. Maja byggt upp en karriär som influenser, entreprenör och författare. Hon är Victor Nilsson Lindelöf fru och samtidigt en framstående röst inom mode, livsstil och välgörenhet.

Majas varumärke präglas av en mix av personlig autenticitet och professionell ambition, vilket har hjälpt henne att bygga en lojalt följarskara och ett framgångsrikt företag. I denna artikel utforskar vi Maja Nilsson Lindelöfs resa från en vanlig svensk stad till att bli en global influencer och vad som driver henne att fortsätta inspirera och engagera sina följare världen över.

Det finns många som undrar allt möjligt om influensern. Maja Nilsson Lindelöf ålder är något som det söks friskt på. Nu har vi gjort en lista med tio saker du måste veta om Maja Lindelöf. Du kommer få reda på saker som kan vara intressanta och som många vill veta. Se och spela på fotboll =>

Lista: Tio saker du bör veta om Maja Nilsson Lindelöf

Innan vi sätter igång vill vi självklart rekommendera några andra populära listor på vår site. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom listan om Maja Nilsson Lindelöf.

10. Maja Nilsson Lindelöf ålder

Maja Nilsson Lindelöf ålder

Foto: Instagram

Maja Nilsson Lindelöf ålder? Maja är född 1993. Hon fyller år den 21 december, alltså tre dagar innan julafton. För dig som som under hur gammal är Maja Lindelöf är svaret 30 år.

9. Maja Nilsson Lindelöf parfym och smink

Maja Nilsson Lindelöf parfym och smink

Foto: Instagram

Maja Nilsson Lindelöf hår? Maja Nilsson Lindelöf parfym? Maja Nilsson Lindelöf smink? Det är inte helt klart vilken parfym eller smink som Maja använder. Det finns väldigt många olika att välja mellan och det är oklart exakt vilket märke hon väljer. Vid flera tillfällen har hon dock samarbetat med Piz BuinSystem Professional och Well Nordic när det kommer till skönhetsprodukter. Se och spela på fotboll =>

Lista med saker du bör veta om Maja Nilsson Lindelöf

8. Maja Nilsson Lindelöf Västerås

Maja Nilsson Lindelöf Västerås

Foto: Instagram

Maja är född och uppvuxen i Västerås. Staden har drygt 120.000 invånare och ligger norr om Mälaren drygt 10 mil från Stockholm. Numera bor hon dock i Storbritannien, närmare bestämt i Manchester eller precis i utkanterna av den engelska storstaden.

7. Maja Nilsson Lindelöf bröllop

Maja Nilsson Lindelöf bröllop

Foto: Instagram

Sommaren 2018 gifte sig Maja Nilsson. Hon gjorde det tillsammans med sin pojkvän Victor Nilsson Lindelöf och Maja la därmed till Lindelöf i sitt fullständiga namn. Läs mer om Victor Nilsson Lindelöfs fru .Se och spela på fotboll =>

Lista med saker du inte visste om Maja Nilsson Lindelöf

6. Maja Lindelöf gravid

Maja Nilsson Lindelöf gravid

Foto: Instagram

På de olika sociala medierna kan du läsa mycket om hennes graviditet. Det är en av de de härligaste perioderna i liver enligt många. Maja pratar ofta om tiden som gravid och tillsammans med sin man Victor har de två barn, Ted-Louie och Francis. Se och spela på fotboll =>

5. Ambasadör för UNICEF

Maja och Victor Nilsson Lindelöf är inte bara kända för sina individuella framgångar inom mode, sociala medier och fotboll. De har också gjort betydande insatser som ambassadörer för UNICEF, där de arbetar för att främja och skydda barns rättigheter världen över.

Som UNICEF-ambassadörer har Maja och Victor använt sina plattformar och inflytande för att belysa viktiga frågor som påverkar barn, inklusive tillgång till utbildning, hälsa och skydd mot våld och exploatering. De har engagerat sig i olika kampanjer och insamlingar, där de har bidragit både med sin tid och sina resurser för att stödja UNICEFs arbete. Se och spela på fotboll =>

Lista med fakta du inte visste om Maja Nilsson Lindelöf

4. Försenad bröllopsring

LISTA- Tio saker du inte visste om Maja Nilsson Lindelöf

Foto: Wikipedia

När Maja gifte sig med sin man Victor hade hon inte fått sin bröllopsring då den inte hunnit bli klar. Precis innan de båda skulle gå in i kyrkan anlände den dock i sista sekund. När de väl stod vid altaret och Maja ville lätta på stämningen sa hon ”Jag tror jag luktar svett”. Svaret blev långt ifrån det väntade då ’VNL’ svarade med ”Ja, du luktar lite svett”. Ärlighet varar längst.

Man lyckades även låsa sig ute från sin bröllopssvit.

3. Hyllad i tacktal på Fotbollsgalan

Maja Nilsson Lindelöf Fotbollsgalan

Foto: Bildbyrån

I november 2018 blev VNL blev utsedd till Guldbollenvinnare. Då inkluderade stjärnan Maja som en av de viktigaste personerna i sitt liv. Det hela blev väldigt emotionellt.

– ”Han läser gratulationer och jag bara gråter”, skrev Maja på Instagram. Se och spela på fotboll =>

2. Maja Nilsson Lindelöf älskar jeansjackor

Maja Nilsson Lindelöf kläder jacka

Foto: Instagram

Vi alla har våra favoritplagg. När det kommer till Maja föredrar hon jeansjackor. Vid flera tillfällen har bloggerskan lagt upp foto med en jeansjacka på sociala medier. Klänningar är även något som det finns en hel del av när det kommer till Majas garderob.

1. Maja Nilsson Lindelöf tatueringar

Maja Nilsson Lindelöf tatuering och tatueringar

Foto: Instagram

Maja har totalt tre tatueringar. Två av de är tillägnade sin man Victor och en till sin mamma. Tatueringarna som är tillägnade Victor är ett ankare och ett V på insidan av ringfingret. När det kommer till den tredje tatueringen är det ett porträtt av hennes mamma. Det är den kända tatueraren Andy Blanco som stått för mästerverket. Blanco han även tatuerat bland annat John Guidetti flertalet gånger.

Det återstår att se om det blir några fler tatueringar för Maja i framtiden. Kanske en till parets barn? Vem vet. Se och spela på fotboll =>

Lista med saker och fakta du inte visste om Maja Nilsson Lindelöf

Fler listor på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply