Lista: Fem saker du inte visste om Paul Pogba

Fem saker du inte visste om Paul Pogba

För en dryg vecka sedan blev officiellt, Paul Pogba presenterades av Manchester United som klubbens senaste värvning. Fransmannen återvänder därmed till Premier League-laget som han lämnade fyra år tidigare. I samband med övergången påstås det att Pogba är den dyraste värvningen som någonsin gjorts i fotbollens värld. Enligt uppgifter kan han kosta Manchester United hela 12o miljoner euro, plus att ytterligare 20 miljoner euro möjligtvis ska gå till spelarens agent Mino Raiola.

Pogba lämnar därmed Juventus efter fyra framgångsrika säsonger. Han var med om att vinna Serie A fyra gånger och Coppa Italia två gånger. Dessutom spelade han final med laget mot Barcelona Champions League 2015, där man förlorade med 3-1.

I och med att Pogba blivit den dyraste spelaren genom alla tider så är det dags att lära känna honom lite bättre. Vad är mindre känt när det handlar om Pogba? Vad vet de flesta inte om när det gäller Manchester Uniteds nya stjärna? Det här är fem saker du inte visste om Paul Pogba.

Fakta som du inte hade koll på om Paul Pogba

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om åtta anledningar till att Zlatan Ibrahimovic kommer att göra succé i Premier LeagueSex Premier League-lag som kan göra en Leicester i år och de tio dyraste försvararna genom tiderna. Innan ni kollar upp vad som står på de listorna rekommenderar vi först att ni tar en titt på fem saker du inte visste om Paul Pogba.

1. Två bröder som spelar på hög nivå

Florentin Pogba

Paul Pogba har två äldre bröder som också spelar fotboll på hög nivå. Florentin Pogba (bilden) spelar för SaintEtienne och Mathias Pogba spelar för Partick Thistle i den skotska högstaliganFlorentin och Mathias är tvillingar och är cirka två och ett halvt år äldre än Paul.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply