Lista: Tio saker du bör veta om Maja Nilsson Lindelöf

Lista: Tio saker du bör veta om Maja Nilsson Lindelöf

Fakta om Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöf? Maja Lindelöf? är ett namn som blivit känt under de senaste åren. Det är framför allt genom sin blogg samt podcasten ‘Livet på Läktaren‘ som gjort att fler börjar följa och se upp till henne. Maja finns på flera olika sociala medier. Är det inte podcast eller bloggen som gäller har hon även en Youtube-kanal med videos om allt möjligt. Hon erbjuder allt från modetips till reseguider och annat som följarna tycker är intressanta. Det bjuds på vloggar från allt från fotbolls-VM till modevisningar. Hon berättar även om livet som förälder och allt om bröllopet med sin man Victor Nilsson Lindelöf.

Det finns många som undrar allt möjligt om bloggerskan. Maja Nilsson Lindelöf ålder är något som det söks friskt på. Nu har vi gjort en lista med tio saker du måste veta om Maja Lindelöf. Du kommer få reda på saker som kan vara intressanta och som många vill veta.

Innan vi sätter igång vill vi självklart rekommendera några andra populära listor på vår site. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom listan om Maja Nilsson Lindelöf.

10. Maja Nilsson Lindelöf ålder

Maja Nilsson Lindelöf ålder

Foto: Instagram

Maja Nilsson Lindelöf ålder? Maja är född 1993. Hon fyller år den 21 december, alltså tre dagar innan julafton. För dig som som under hur gammal är Maja Lindelöf är svaret 25 år.

9. Maja Nilsson Lindelöf parfym och smink

Maja Nilsson Lindelöf parfym och smink

Foto: Instagram

Maja Nilsson Lindelöf hår? Maja Nilsson Lindelöf parfym? Maja Nilsson Lindelöf smink? Det är inte helt klart vilken parfym eller smink som Maja använder. Det finns väldigt många olika att välja mellan och det är oklart exakt vilket märke hon viljer. Vid flera tillfällen har hon dock samarbetat med Piz BuinSystem Professional och Well Nordic när det kommer till skönhetsprodukter.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply