Premier League-klubbarna som betalar mest i lön

Premier League-klubbarna som betalar mest i lön

Premier League-klubbarna som betalar mest i lön

Premier League-klubbarna som betalar mest i lön? Premier League löner? Högst löner i Premier League? Stora summor spenderas varje år av Premier Leagues klubbar, speciellt på spelarlöner. Men frågan är, vem spenderar egentligen mest? Vi på Silly Season Sverige var nyfikna och valde därför att kolla upp vilka klubbar som betalar mest i spelarlöner för att dela med oss till er. Det är en hel del som de engelska klubbarna spenderar på spelarlöner men frågan är: är det verkligen värt det eller betalar de för mycket?

Manchester Uniteds löner har höjts mycket under de senaste åren med de senaste värvningarna vilket gör att man ligger bland de främst på denna lista. Nu är det dock dags att ta en titt på vilket lag som ligger först och hur mycket topp tio-lagen spenderar på spelarlöner. Se och spela på fotboll live =>

Premier League-klubbarna som betalar mest i lön

Klubbarna med högst löner i Premier League

Vilken Engelsk Premier League-klubb betalar ut mest i spelarlöner? Låt oss ta en titt och se vem som ligger på tionde plats på listan. Här nedan följer listan över de Premier League-klubbar som lägger mest på spelarlöner. Nedan finner ni även rekommendationer på andra listor som handlar om Premier League. Det här är klubbarna som betalar ut mest i lön. Siffrorna kommer från Capology. Se och spela på fotboll live =>

10. Everton löner Premier League – 79 miljoner pund/år

Everton är inte något topplag i Premier League men det är ett av lagen som betalar ut mest i lön till sina spelare. Säsongen 2023/2024 ligger kostnaderna på 79 miljoner pund i årslön till spelarna, bland annat Dominic Calvert-Lewin.

9. Newcastle löner Premier League – 84,5 miljoner pund/år

Nyrika Newcastle har tagit sig in på den här topp tio-listan på sistone och betalar ut högre löner till sina spelare, som Alexander Isak och Kieran Trippier, nu jämfört med de senaste åren i Premier League.

8. West Ham löner Premier League 94 miljoner pund/år

West Ham United med stjärnor som Jarrod Bowen på lönelistan återfinns på plats åtta på den här listan. Londonlaget betalar ut nästan 100 miljoner pund till sina spelare i lön varje år. Se och spela på fotboll live =>

7. Tottenham löner Premier League – 112,8 miljoner pund/år

Tottenham betalar ut 113 miljoner pund varje säsong till spelarna i truppen, som Dejan Kulusevski och Heung-min Son, och ligger på sjunde plats på listan över klubbarna med högst lönekostnader i Premier League 2023/2024.

6. Aston Villa löner Premier League – 117 miljoner pund/år

Aston Villa har överraskat positivt de senaste åren under ledning av Unai Emery och längst fram har man Ollie Watkins som öser in poäng. Men kanske är det ingen större överraskning att laget presterar så bra då man är på sjätte plats bland Premier League-klubbarna som betalar mest i lön 2023.

5. Liverpool löner Premier League – 136,2 miljoner pund/år

Liverpools lönelista innehåller många höga löner och på senare år har klubben klättrat tillbaka till toppen av Premier League med stjärnor som Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold och Virgil van Dijk. Se och spela på fotboll live =>

4. Chelsea löner Premier League – 155,3 miljoner pund/år

På fjärde plats hittar vi Chelsea som betalar ut över 155 miljoner pund om året i spelarlöner. I laget har man spelare som Raheem Sterling och Reece James som tjänar mycket varje år vilket bidrar till den höga siffran.

3. Arsenal löner Premier League – 166 miljoner pund/år

Arsenal med de högt betalda spelarna Kai Havertz och Gabriel Jesus har också en lönelista som heter duga. På denna lista ligger The Gunners på en tredjeplats med årslöner på 166 miljoner pund.

2. Manchester City löner Premier League – 200,7 miljoner pund/år

Manchester City hittar vi först på en andra på den här listan över Premier League-klubbarna som betalar mest i lön. Med storstjärnor som Kevin de Bruyne och Erling Haaland betalar Premier League-mästaren förstås ut höga löner varje år , men det är den röda grannen i Manchester som toppar listan. Se och spela på fotboll live =>

1. Manchester United löner Premier League – 206,8 miljoner pund/år

Bland klubbar som betalar ut högst löner i fotbollsvärlden är Manchester United. The Red Devils med stjärnorna Bruno Fernandes och Marcus Rashford betalar ut 206 miljoner pund i lön till sina spelare varje år och det är ingen större överraskning att Manchester United ligger på första plats när det kommer till vilket lag som betalar högst löner i Premier League 2023/2024.

Premier League-klubbarna som betalar mest i lön

Relaterade listor på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply