LISTA: Nio möjliga värvningar som kan spela Champions League i vår

LISTA: Nio möjliga värvningar som kan spela Champions League i vår

9 möjliga värvningar som kan spela Champions League i vår

I vår går Champions League in i sin avgörande fas. Åttondelsfinalerna börjar den 13e februari. Efter det rullar turneringen på till finalen i Kiev den 26e maj. Redan i åttondelsfinalerna i Champions League får vi dock se några riktigt heta matcher.

För att se till att gå segrande ur striden så vill Champions League-klubbarna förstärka sina spelartrupper. De kan inte värva spelare från andra lag som deltagit i gruppspelet av Champions League under den här säsongen. Det tillåter inte UEFAs regler. Totalt tillåts klubbarna att registrera tre nya spelare till slutspelet, varav en kan ha spelat i Europa Leagues gruppspel under samma säsong.

På grund av den här situationen har vi på Silly Season Sverige valt att lista nio möjliga värvningar som kan spela i Champions League i vår. Flera av dessa spelare har deltagit i Europa League under den nuvarande säsongen.

LISTA- Nio möjliga värvningar som kan spela Champions League i vår

9 potentiella nyförvärv som kan spela i Champions League-slutspelet

Vid tidigare tillfällen har vi på Silly Season Sverige skrivit flera olika listor. De har handlat om allt möjligt inom fotbollen. Till exempel har vi gått igenom tio saker du inte visste om Pierre-Emerick Aubameyangden bästa startelvan som spelat med Zlatan Ibrahimovic och tio saker du inte visste om Neymar. Vi rekommenderar att ni läser de listorna, men först ska vi kolla på vilka 9 möjliga värvningar som kan spela i Champions League-slutspelet.

LISTA- Nio möjliga värvningar som kan spela Champions League i vår

1. Andrea Belotti (Torino)

Andrea Belotti

Andrea Belotti gjorde 26 mål för Torino i Serie A under säsongen 2016/2017. Efter det såg det ut som att italienaren skulle lämna klubben i somras, men en flytt blev aldrig av. Nu verkar det som att flytten kan bli av i januari i stället. Detta trots att målproduktionen har blivit sämre under den nuvarande säsongen. Bland annat har det ryktats om att Real Madrid riktar blickarna mot Belotti 

2. Carlos Bacca (Villarreal)

Carlos Bacca

Carlos Bacca är känd som en stor målskytt sen tiden i Sevilla. Sådana anfallare är precis vad Champions League-klubbarna letar efter inför slutspelet. De kan vara skillnaden mellan att vinna turneringen eller att åka ut.

På grund av colombianens rykte så vill flera lag värva honom. Barcelona är en av de klubbar som är intresserade av 31-åringen. Det sägs att de har velat plocka in spelaren under ett års tid och kommer att göra ett nytt försök i januari.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365