Arteta kan ta över Arsenal efter Wenger

Arteta kan ta över Arsenal efter Wenger

Enligt senaste nyheterna av tidningen Daily Telegraph menar man att Arsenal vill få Mikel Arteta till att ta över efter Arsène Wenger. Mikel Arteta spelade i Arsenal under en fem års period mellan åren 2011-2016.

I nuläget är Mikel Arteta hjälptränare i Manchester City under Pep Guardiola styre. Arséne Wenger har varit tränare i Arsenal sedan 1996 vilket inneburit tre Premier League-titlar. Att Arséne lämnar klubben redan efter den här säsongen har man svårt att tro eftersom han besitter ett kontrakt som sträcker sig till 2019.

Mikel Arteta avslutade sin fotbollskarriär 2016 och Arsenal var hans sista klubb som spelare och relationen mellan Arséne Wenger och Arteta har ryktats var god. I Premier League gjorde Arteta 284 matcher och han lyckades att näta 42 gånger i ligan.

Många Arsenal-fans runt om i världen vill se en förändring på tränarposten och en del av fansen har börjat tröttnat på fransmannen. Man får enkelt se om Arséne Wenger väljer att avsluta sin anrika tränarkarriär i Arsenal redan i sommar. Att Wenger lämnar efter säsongen låter ganska orimligt eftersom han sitter på ett kontrakt som även gäller nästa säsong. Kom ihåg att bollen är rund och allt kan hända i fotbollsvärlden.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017/2018

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365