Avslöjar: “Neymar går till Real Madrid”

Real Madrid närmar sig Neymar

Brassen som under en längre tid ryktats vara på väg till Real Madrid skrev i somras på för PSG. Trots flytten kan superstjärnan återvända till Spanien efter säsongen.

Neymar är ett namn som alltid finns i rampljuset. Superstjärnan lämnade FC Barcelona för spel i Paris Saint-Germain den gångna sommaren. Brassen blev då världens dyraste fotbollsspelare och tillsammans med Cavani och Mbappé har det blivit succé i Ligue 1. Ryktena kring en flytt till Real Madrid har dock inte avtagit och nu kommer italiensk press med nya uppgifter.

Det är Il Corriere della Sera som kommer med uppgifter om att Neymars tid i PSG kommer vara kortvarig. Tidningen skriver nämligen att Mariano Dybala (bror och agent), ska ha meddelat spelaren om vad som händer nästa sommar.

– Neymar kommer lämna Paris Saint-Germain och flytta till Real Madrid. Du kommer ersätta honom i PSG, ska Mariano Dybala ha sagt till sin bror efter att ha varit i möte med fransmännen.

Bekräftar- Neymar går till Real Madrid

Juventus har flertalet gånget försökt övertyga Dybala om att förlänga sitt nuvarande kontrakt. Något man dock inte lyckats med. Hans nuvarande kontrakt går ut sommaren 2022.

SE ÄVEN: Juventus löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply