bet365

Manchester City – Tottenham Hotspur startelvor – bäst kombinerad startelva inför City vs Spurs!

bet365

Manchester City - Tottenham Hotspur startelvor - bäst kombinerad startelva inför City vs Spurs!

Bästa startelvan inför Manchester City – Tottenham Hotspur

Det är dags för Manchester City att välkomna Tottenham Hotspur till Ethiad Stadium. Det går inte sådär jättebra för City för tillfället och Pep Guardiola har sett allt mer och mer modstulen ut för varje match som går, allra senast då de förlorade mot EvertonGoodison Park med 4-0. För Tottenham däremot går det som på räls efter sju matcher och sju raka vinster, framför allt i måste-matcherna mot Chelsea och West Bromwich.

Detta innebär däremot inte att laget som är i form är de som faktiskt kommer att vinna, men Tottenham kommer in i matchen med hunger och självförtroende, medans Pep och hans City har sett väldigt ryggradslösa ut och utan något som helst förtroende i sig själva.

Dagens speltips: spela gratis varje gång City gör mål här =>

Bäst kombinerad startelva City – Spurs

Det återstår att se hur matchen slutar, men det inte att sticka under stol med att de båda lagen sitter inne på några riktigt duktiga spelare, som vi på Silly Season Sverige hade tänkt lista här i en kombinerad dröm-elva. Utöver den här listan har vi även en hel del andra populära listor, till exempel fem bästa januari-värvningarna någonsin, fem roligaste citaten från fotbollsspelare och tio talanger som kan få sitt genombrott under Afrikanska Mästerskapen, som en kan kika på efter vi är klara med Manchester City – Tottenham Hotspur startelvor – bäst kombinerad startelva inför City vs Spurs!

Målvakt – Hugo Lloris

Manchester City Tottenham Hotspur startelvor bäst kombinerad startelva inför City vs Spurs

Utan tvekan en av Premier Leagues, om inte en av världens bästa målvakter just nu som har räddat Tottenham både en och annan gång. Den franske landslagsmålvakten har en pondus och kattliknande spänst i mål som hjälper honom att göra en hel del sjuka räddningar och han har hållit kvar Spurs i matchen under många tillfällen, medans Citys Claudio Bravo har fått ta mycket tung kritik efter ett antal svaga insatser.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply