LISTA: Största genombrotten i Premier League 2016

Marcus Rashford fick sitt genombrott 2016

Årets genombrott Premier League

Årets genombrott Premier League? Största talangerna i Premier League? Spelare i Premier League som blommat ut? Fotbollen förnyas alltid och då en fotbollsspelares karriär inte är särskillt lång när man ser till åren då man är som bäst är det viktigt att blicka mot tonåringarna. Unga spelare är alltid spännande att betrakta och det är roligt att se när de kommer fram på den stora scenen. Men för att de ska kunna få lov att göra detta krävs det tränare som har förtroende för dem och som vågar ge dem chansen att utvecklas. Många gånger går det åt skogen, men det är där som man lär sig och litar tränaren bara tillräckligt mycket på spelarna för att ge dem mer chanser så går utvecklingskurvan spikrakt uppåt. Men man måste ha mod och tålamod med de unga. Självklart finns de också de fall där man inte ens behöver tänka två gånger utan har en ung spelare som är såpass mogen och åldern inte märks alls. Det finns till exempel redan stora stjärnspelare som inte ens är fyllda 21 och redan värderade så högt. Året 2016 har bjudit på flera genombrott av spelare som äntligen tagit det där sista klivet till den högsta nivån, och nedan har ni de främsta.

10 unga spelare som slagit igenom i Premier League 2016

Årets genombrott Premier League? Ålder är inte allt, men som ung spelare är kroppen oftast bättre och man är mer öppen för att ta in nya spelsätt och filosofier, vilket är positivt för tränarna som vill inpränta just sin filosofi så tidigt som möjligt. Mer om detta alldeles strax, då vi på Silly Season Sverige bara kort vill tipsa om ett par andra listor som vi har gjort och som är mycket populära, till exempel 10 snyggaste målen 2015/2016, 16 stjärnor som har vunnit OS och fem saker du inte visste om Leroy Sané, som en kan titta på efter att vi har gått igenom 10 unga spelare som fått sitt Premier League-genombrott 2016.

 

8. Sam McQueen

LISTA- Största genombrotten i Premier League 2016 - Sam McQueen

Efter att inte ha varit en del av A-lagstruppen under 2015/2016 har McQueen nu spelat flera matcher under Claude Puel och skrev på ett nytt kontrakt för inte så längesen. Vänsterspelaren har gjort 12 matcher för The Saints Premier League och Europa League 2016.

7. Demarai Gray

LISTA- Största genombrotten i Premier League 2016 - Demarai Gray

Leicester City värvades i januarifönstret och efter fem månader stod han där med en guldmedalj. Han sitter fortfarande mycket på bänken men är en av de största talangerna i Englands U21-lag. Stod för ett otroligt snyggt mål mot Manchester United.

Sidor: 1 2

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply