Officiellt: Jordan Larsson till NEC Nijmegen

Officiellt Jordan Larsson till NEC Nijmegen

Helsingborgs anfallstalang till Holland

Det blir inget spel i Superettan för Jordan Larsson. I dag bekräftade Helsingborg på sin hemsida att anfallaren lämnar för holländska NEC Nijmegen. 

Redan igår skrev vi om att Jordan Larsson ryktades till Eredivise och NEC Nijmegen. I dag meddelar Helsingborg på sin hemsida att 19-åringen lämnar klubben.

– Vi har under några säsonger haft nöjet att följa Jordans fotbollsutveckling. Nu när Jordan tagit beslutet att ta nästa steg i sin fotbollskarriär vill vi önska honom all lycka till och den dag han eventuellt väljer att vända tillbaka till Sverige skulle det vara fantastiskt att få se honom i vår tröja och på Olympia igen. Det tror jag inte bara jag utan alla helsingborgare vill se, säger Helsingborgs klubbdirektör Mats-Ola Schulze till klubbens hemsida.

“En spelare med utmärkt teknik och mentalitet”

Jordan Larsson var en av få ljusglimtar i Helsingborg förra säsongen som efter ett tufft kvalspel mot Halmstad BK åkte ur allsvenskan sent i höstas. Prestationer som uppmärksammats av NEC Nijmegens klubbdirektör Edwin de Krujff.

– Han är en spelare med utmärkt teknik och mentalitet, och trots att han bara är 19 år har han redan den erfarenhet som krävs. Med oss får han chansen att utvecklas ytterligare, säger han till den holländska klubbens hemsida.

Anfallaren följer med laget på träningsläger till Marbella under tisdagen. NEC Nijmegen parkerar just nu på en tolfte plats i den holländska ligan.

Vill du veta vad Jordan Larsson tjänade och vad övriga Helsingborgsspelare tjänar i lön? Kolla in lagets lönelista här. 

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply