Chelseas Antonio Conte med nya besked om Diego Costa

Chelseas Antonio Conte med nya besked om Diego Costa

Chelseas tränare Antonio Conte är helt säker på att Diego Costas koncentration är på Chelsea

Det var under förra veckan som nyheterna om att Diego Costa ska ha grälat med tränaren Antonio Conte och Chelseas läkarteam om en eventuell ryggskada kom ut. Nu säger Conte att Diego Costa är redo att spela för Chelsea igen.

Sky Italia rapporterade efter grälet mellan Costa och Conte förra veckan att Conte ska ha skrikit ”Gå till Kina!” till Diego Costa. Diego Costa blev efteråt petad ur Chelseas trupp som mötte Leicester borta (0-3) förra veckan, men kommer att spela i Chelseas match mot Hull på söndag. Costa har blivit kallad till matchtruppen, och Conte säger att han är säker på att Diego Costas fokus ligger på Chelsea och inget annat.

Diegos fokus och koncentration är på den nivån jag vill att den ska vara. Han är även mentalt redo för att spela. Om Diego inte är koncentrerad men startar matchen är det mitt fel. Jag har gjort bedömningen att spelaren är redo och har varit bra under träningarna i veckan.” säger Conte.

”Kommer fansen bua Costa? Nej, jag tror inte det kommer hända. Det är inte rätt. Han var borta förra veckan, men nu är han tillbaks. Fansen är väldigt viktiga, för mig är de den tolfte spelaren. Vi kan bara vinna tillsammans”. avslutar Conte.

Efter matchen mot Hull på söndag möter Chelsea Brentford hemma i Stamford Bridge i FA-cupen nästa lördag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply