Lista: Åtta spelare som älskade att spela med Wayne Rooney

6. Cristiano Ronaldo

Lista- Åtta spelare som älskade att spela med Wayne Rooney

foto: bildbyrån

Ronaldo och Rooney vann en hel drös av troféer och medaljer tillsammans, innan portugisen flyttade till Real Madrid 2009. I en intervju 2015 erkände Ronaldo att han saknade att spela med Rooney.

– Vi vann varenda trofé – Premier League, Carling Cup, Champions League. Han är en fantastisk kille och han hjälpte mig mycket när han kom för att ansluta till oss i Manchester. Jag saknar att spela med honom. Kanske spelar vi tillsammans igen i framtiden, sade Ronaldo till Metro.

5. Ashley Cole

De båda spelade tillsammans i det engelska landslaget, då den före detta Chelseaspelaren Cole var på toppen av sin form, och de verkar ha haft ett speciellt förhållande.

– Ash är en väldigt bra kille och har varit en riktig vän till mig. Jag skulle ta en kula för honom. Jag skulle och han skulle för mig också. Vi skulle dö för varandra, sade Rooney till Dailystar.

4. John Terry

Terry har mött Rooney många gångar i Premier League, då Chelsea och Manchester United, men de har även spelat sida vid sida vid många tillfällen i det engelska landslaget. Terry har även han tidigare varit kapten för landslaget och hyllar Rooney som en av det engelska landslagets bästa spelare genom tiderna.

– Jag har haft nöjet att spela med Wayne och för mig är han Englands bäste spelare någonsin. Jag har, från första parkett, sett honom göra saker med bollen som jag aldrig har sett innan. En vinnare och en ledare och så stolt över att se honom bära armbandet och leda vårat land, sade Terry via Daily Mirror.

Sidor: 1 2 3

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply