Lista: Åtta spelare som älskade att spela med Wayne Rooney

3. Robin van Persie

Lista: Åtta spelare som älskade att spela med Wayne Rooney

foto: bildbyrån

Holländaren och engelsmannen spelade tillsammans under tre säsonger och de var med och bidrog till Uniteds senaste Premier League-titel 2013.

– Jag älskar att spela med honom. Han har lite av allting. Han kan dra sig tillbaka, han kan komma bakifrån, han kan spela kort spel, långt spel. Jag älskar att spela med Wayne, jag tycker han spelade riktigt bra, sade van Persie via UEFA efter deras Champions League-möte mot Bayer Leverkusen.

2. Frank Lampard

Lampard är Chelseas bäste målskytt någonsin och har spelat tillsammans med många stora namn, men det är Rooney från hans tid i England som han nämner som den bäste han spelat med.

– Wazza är den bäste. När han exploderade på scenen vid 17 års ålder och spelade i Euro 2004 med mig, hade jag aldrig sett något som honom med hans kraft och alla de andra kvalitéer han har som står ut, sade Lampard till Daily Mail.

1.Carlos Tevez

 

Tevez var en av de bäst betalda fotbollsspelarna i världen då han gick till kinesiska Shanghai Shenhua, och har tidigare spenderat två säsonger på Old Trafford. Argentinaren uppskattade sin tid i United bredvid Rooney och var med och vann två Premier League-titlar såväl som Champions League.

– Rooney är fenomenal. Han var en av de som mottog mig bäst när jag kom (till United). Han brukade komma och prata med mig och brydde sig om mig. Innan jag kom till Manchester hade han alltid sagt att han ville spela med mig, sade Tevez till Reuters.

Detta var alltså spelare som älskade att spela med Wayne Rooney. Ta gärna en titt

Fler listor på Silly Season Sverige

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply