Lista: Åtta spelare som älskade att spela med Wayne Rooney

Lista Åtta spelare som älskade att spela med Wayne Rooney

Åtta spelare som trivdes med att vara Wayne Rooneys lagkamrat

Åtta spelare som älskade att spela med Wayne Rooney? Manchester Uniteds stjärnanfallare Wayne Rooney har alltid varit en kontroversiell figur som har skapat diskussioner. Nu mer än någonsin har hans person ifrågasatts efter en del svaga insatser de senaste säsongerna, trots att han har tillbringat större delen av sin karriär på den absoluta toppen och tjänar enorma mängder pengar i klubben. Anfallarens temperament har lugnat ner sig under de senaste åren, men det skapade många diskussioner bland fansen. Rooney har redan cementerat sig en plats i Uniteds och Englands historieböcker, bland annat då han nu i januari tangerat Sir Bobby Charltons målrekord i FA cup-matchen mot Reading. Det var mål nummer 249 och med största sannolikhet kommer han alltså att bli Uniteds bäste målgörare genom tiderna, och är även med på listan över United bästa spelare någonsin.

Spelare som älskade att spela med Wayne Rooney

Spelare som älskade att spela med Wayne Rooney? Rooney har spelat tillsammans med många andra stjärnor, och vissa har tyckt mer om honom och vissa mindre. Vi har valt att lista de spelare som har uppskattat att spela med engelsmannen, men innan vi dyker ner i denna lista kan vi passa på att tipsa om våra andra populära listor, till exempel topp fem spelare som avskydde fotboll, 10 spelare som inte lyckades leva upp till familjenamnet och de fem snyggaste Premier League-målen den här säsongen.

8. Ander Herrera

Lista Åtta spelare som älskade att spela med Wayne Rooney

Herrera uppskattar sin lagkapten väldigt mycket och kommenterar på Rooneys inflytande och osjälviskhet. Han gillar hans karaktär såväl som hans spel överlag.

– Du ser det i omklädningsrummet hela tiden, också. Om han inte spelar är han fortfarande där och talar om hur det kan förbättras, hur vi spelar, vad vi kan göra för att vinna. Han har aldrig stängt av. När jag drar mig tillbaka från fotbollen är, en av de saker som kommer att stanna med mig, Waynes klass, sade Herrera till Dailymail.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply