Napoli – Juventus TV-tider – vilken kanal sänder matchen? Se här!

Coppa Italia final 2020 live stream gratis - streama Italiensk cupfinal, live streaming gratis!

Coppa Italia final 2020 live stream gratis - streama Italiensk cupfinal, live streaming gratis!

Napoli vs Juventus? Vilken kanal visar Napoli/Juventus-matchen?

Vem visar Napoli / Juventus? På vilken kanal kan man titta på matchen  Napoli/ Juventus? Som vanligt så kommer bet365, Unibet och betsson att erbjuda spel och stream på matchen i Sverige. Vårt tips är att registrera dig hos bet365, Unibet och betsson så kommer du garanterat att kunna se Serie A-matcherna gratis samt deras stora utbud av live stream matcher från toppligorna oavsett vad som händer med TV-rättigheterna i Sverige.

Coppa Italia final 2020 live stream gratis - streama Italiensk cupfinal, live streaming gratis!

Napoli-Juventus stream – vart streamas Napoli vs Juventus på onsdag, live streaming?

Som nämnts ovan kommer bet365, Unibet och betsson sända matchen och erbjuda spel. Därutöver så kommer bet365, Unibet och betsson att erbjuda spel och stream på samtliga matcher från Serie A. Registrera ett konto hos bet365, Unibet och betsson för att se storlag som AC Milan, Napoli och Juventus.

Napoli mot Juventus på TV – vilken kanal?

Napoli möter Juventus onsdagen den 17 juni kl 21:00. Juventus åker till Neapel och San Paolo-stadion där tar sig an elfteplacerade Napoli. Den ljusblåa klubben har inlett årets Serie A med en vinst och tre oavgjorda på fem omgångar jämfört med helgens motståndare som har en vinst och två oavgjorda under inledningen av säsongen.

Silly Season har även fått många frågor rörande Napoli vs Juventus och andra matcher  i Serie A och hur de sänds på TV samt en hel del frågor rörande var man kan se Serie A gratis. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa Serie A-matcher. Vad gäller Napoli-Juventus är tiderna och spelschemat klart. Som nämnts ovan kommer vi på Silly Season Sverige att sända samtliga matcher från Serie A med storlag som AC Milan, Napoli och Juventus.

Coppa Italia final 2020 live stream gratis - streama Italiensk cupfinal, live streaming gratis!

Ska Juventus komma tillbaka till toppstriden?

Juventus ligasäsong har varit bedrövlig och fansen hemma i Turin har börjat tröttna. I den senaste matchen spelade man endast 1-1 mot nykomlingen Frosinone och efter matchen var spelarna tvungna att prata med fansen för att det inte skulle utbryta ett mindre kaos på arenan. Nu gäller det för de svart och vita att ta tre poäng i Kampanien för att lugna sina fans samtidigt som man inte kan låna serieledande Inter springa iväg allt för långt i tabellen. Redan nu ligger man tio poäng bakom Milano-laget och tre poäng i helgen är vitala för att laget ska ha en chans att utmana om titeln i maj månad.

SPELA PÅ NAPOLI – JUVENTUS?

Ska du spela på Napoli – Juventus? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från betsson, Ladbrokes, Expekt, bet365 och Unibet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply