Världens bästa dribblare: lista med de bästa dribblarna i världen!

De bästa dribblarna i fotboll – vem är den bästa dribblaren i världen

Vem är världens bästa dribblare i fotbollsvärlden just nu? Att kunna dribbla och finta anses vara en av de bättre färdigheterna inom fotbollsvärlden. De absolut bästa fotbollsspelarna förväntas att både kunna finta och dribbla. Det finns otroligt många bra dribblare i världen men vi har lyckats samla ihop de topp 10 bästa dribblarna just nu.

Just snygga finter och dribblingar är något som utmärker en bra fotbollsspelare och att se en fotbollsspelare göra en överstegsfint gör oss alla fotbollsälskare extra tokiga i sporten. Vilken fotbollsspelare är bäst på att finta och dribbla är en fråga som många vill få besvarad.  Naturligtvis ska vi försöka ta reda på vilken spelare som är den bästa dribblaren.

Några av spelarna på en här listan ses som de bästa spelarna i världen. Att vara en bra tekniker har alltid rankats högt inom fotbollen, och de tio spelarna på den här listan är verkligen bra på att dribbla. Se och spela på fotboll live =>

De bästa dribblarna i fotboll - vem är den bästa dribblaren i världen

Topp tio bästa dribblarna i fotbollsvärlden

Tidigare har vi gjort listor om bland annat de tio bästa målvakterna i världen, startelvan med sommarens dyraste värvningar och de tio snabbaste skotten i fotbollshistorien. Nu har turen kommit till de spelare som dribblar bäst i världen. I vår nästa topp 10 lista så kommer vi att visa klipp med de snyggaste och vackraste finterna och dribblingarna, men denna gång nöjer vi oss med att lista de spelare som vi anser är de bästa dribblarna just nu. Se och spela på fotboll live =>

9) Raheem Sterling

Har integrerat sig bra in i Manchester Citys trupp och är en tillgång för engelsmännen med sina konstanta attacker på den vänstra flanken. En stor del av hans spel är att dribbla, då han vet hur han skall utnyttja sin fantastiska snabbhet och balans på bästa sätt.

8) Douglas Costa

Douglas Costa blev enbart känd som en riktigt duktig dribblare efter att han skrev på för Bayern München 2015/2016, då han redan under sin tid i Schaktar Donetsk kunde hantera en boll, något som inte uppmärksammades på samma sätt då.

Numera spelar han för Juventus och är ett farligt vapen i offensiven.

7) Alexis Sanchez

Sanchez är en hårt jobbande spelare med ett högt tempo, men han har också vetskapen om hur man dribblar och gör det riktigt bra. Han var en nyckelspelare i Arsene Wengers Arsenal med sina kreativa bidrag som han kombinerar med styrka och individuella drag. Numera spelar han i Manchester United där hans fina form fortsätter. Se och spela på fotboll live =>

6) Sergio Agüero

Det kan nog enkelt konstateras att Agüero är en av de anfallare som gör Premier League-målvakterna mest skakis när han sätter av med en boll vid sina fötter. Utöver att han rör sig oerhört flexibelt och har ett öga för mål så utnyttjar han sin låga tyngdpunkt och sin balans på ett exceptionellt sätt.

Världens bästa dribblare: lista med de bästa dribblarna i världen!

5) Arjen Robben

Har länge varit bekant som en riktig målsökande missil i den sista tredjedelen och har ett fantastiskt sätt att lyckas hålla kvar bollen vid fötterna trots att han rör sig i hög hastighet. Han är oberäknelig och trots att han börjar bli äldre är det ingenting som märks när han sätter av.

4) Eden Hazard

Hade ingen jättebra kampanj förra året men har inlett årets säsong starkt. När den lille belgaren är på humör kan han dribbla av vem som helst och tack vare sin lilla kroppshydda manövrerar han sig själv smidigt på planen. Med en boll vid sina fötter är han ostoppbar.

3) Neymar

En av de absolut bästa dribblarna i hela världen. Neymar har det i blodet, vilket märks på planen när han utan att svettas en droppe kan vända bort vem som helst, något som gör varje försvarskedja nervig.

Numera spelar han i Paris Saint-Germain efter att ha blivit världens dyraste fotbollsspelare.

2) Luis Suarez  är näst bästa dribblaren i världen

Suarez är inte enbart riktigt vass på att göra mål utan kan även dra förbi flertalet spelare på ett skrämmande enkelt sätt. Han sätt att lyckas få med sig bollen ur situationer som på förhand ser hopplösa ut är spännande och hans bidrag på planen märks.

1) Lionel Messi är bästa dribblaren i världen

Ansedd som världens bästa fotbollsspelare tillsammans med Cristiano Ronaldo och definitivt som en av världens tuffaste dribblare. Messi obevakad i straffområdet är en mardröm, men även om man håller koll på argentinaren finns det knappt något sätt att stoppa honom på. Han kan nästla sig in och ur vilken situation som helst och är en riktig magiker med bollen vid sina fötter. Se och spela på fotboll live =>

bästa dribblaren i världen: lista med världens bästa dribblare!

Se fler listor på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply