LISTA: Startelvan med de dyraste värvningarna i sommar

LISTA: Startelvan med de dyraste värvningarna i sommar

Startelvan med de dyraste värvningarna i sommar

För några dagar sen stängde transferfönstret och det står nu klart i vilken klubb som varje spelare kommer att spela sin fotboll under pågående säsong. Vi har fått se både mer och mindre spektakulära värvningar under de senaste månaderna och nu är det upp till bevis för de dyraste att visa att man är värda den summa som deras nya klubb betalade. För oss svenskar var den mest intressanta flytten Zlatan Ibrahimovic till Manchester United då det alltid väcker intresse där superanfallaren flyttar och nu när destinationen blev Premier League blir det ännu mer hype runt svensken som inlett säsongen bra tillsammans med Jose Mourinho och de andra stjärnorna på Old Trafford.

Dyraste spelarna sommaren 2016? nedan har vi på Silly Season Sverige satt ihop en startelva med sommarens dyraste spelare, det behöver nödvändigtvis inte vara de bästa men det är de spelare som kostat mest att köpa loss. Alla bilder är från Bildbyrån om inget annat anges.

De dyraste spelarvärvningarna i en och samma elva

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor som läst av flera tiotusentals läsare och vi rekommenderar er att ta en titt på de, detta efter att vi gått igenom dyraste startelvan sommaren 2016.

 

Målvakt: Claudio Bravo (Barcelona —> Manchester City)

LISTA: Startelvan med de dyraste värvningarna i sommar

 

Det var nog inte många som från början trodde att Claudio Bravo skulle lämna FC Barcelona för spel i Manchester City, men så blev det tillslut. Chilenaren lämnade för en summa på 18 miljoner euro och det återstår att se hur han kommer göra ifrån sig i Premier League.

 

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply