Zlatan kräver monsterlön för Premier League-flytt

Zlatan kräver monsterlön för Premier League-flytt

Zlatan dubblar sin lön vid flytt till Premier League

I fredagens upplaga av Daily Mail rapporterar man att Zlatan Ibrahimovic har berättat för de engelska klubbarna hur mycket han vill ha i lön vid en PL-flytt.

Att Zlatan Ibrahimovic ska vara på väg till Premier League är det troligen ingen som undgått. Svensken har framför allt kopplats ihop med Manchester United men även Arsenal ska vara med i kampen samtidigt som svensken ska vara aktuell för West Ham. Samtidigt som spelbolagen tror att han stannar kvar i PSG.

På fredagen skriver Daily Mail i sin pappersupplaga att Zlatan Ibrahimovic kräver en lön på hela 600 000 pund i veckan för att spela i Premier League, detta vid 34 års ålder.

– Vi vill skriva kontrakt med honom men det är galna summor det handlar om. Vi vet att han skulle vara en betydelsefull värvning, men är han värd de pengarna – vid 34 års ålder?” ska en person med insikt i affären ha sagt till tidningen.

Enligt tidningen ska svensken kräva en lön på närmare 7,5 miljoner kronor i veckan, en summa som är nästan dubbelt så mycket som anfallaren för närvarande tjänar i Paris Saint-Germain. Anledningen till den höga lönen är på grund av den höga skatten på de brittiska öarna.

Just nu är Wayne Rooney den spelare som är bäst betald i den engelska högstaligan med 260 000 pund i veckan.

Det återstår att se om det handlar om ett aprilskämt eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply