Michy Batshuayi jagas av Roma

Michy Batshuayi jagas av Roma

Roma vill värva Marseilles anfallare

Roma har börjat kolla upp möjligheten att värva Marseilles anfallare Michy Batshuayi, uppger Football Italia.

Michy Batshuayi är ett hett byte på sommarens transfermarknad. Tidigare har det uppgetts att Arsenal och Tottenham slåss om Michy Batshuayi. Dessutom har det hävdats att spelaren kan vara på väg till klubbar som JuventusAtlético Madrid och Borussia Dortmund. Nu har ännu en klubb gett sig in i jakten på anfallaren.

Enligt Football Italia är Roma sugna på att värva Marseilles belgare. Den italienska klubben har följt Batshuayi noga under de senaste månaderna och är nu redo att värva honom. Det sägs kosta Roma mellan 35 och 40 miljoner euro för att Marseille ska släppa spelaren till Italien. Ryktena om Batshuayi har uppstått då det sagts att Roma vill plocka in en ny anfallare, eftersom att man är missnöjd med Edin Dzekos insatser i klubben. Romklubben har haft koll på Batshuayi sedan han spelade i Standard Liege och nu anser man att han skulle förstärka klubbens anfall.

Den belgiska anfallaren har imponerat i den franska ligan den här säsongen. På 30 matcher har han gjort 13 mål och 9 assist. På grund av detta har många av Europas klubbar fått upp ögonen på honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply