• Error, no group ID set! Check your syntax!

Zidane vill att Isco stannar

Zidane vill att Isco stannar

Real Madrid-tränaren: “Isco har en viktig roll här”

Det har ryktats en hel del det senaste om att Isco skulle kunna komma att lämna Real Madrid. Men om “Marängernas” tränare får bestämma så kommer den spanske landslagsmittfältaren att stanna kvar i klubben.

Att spelare flyttar bland olika klubbar är ju något som har skett under många decennier nu, samtidigt som det bara blir vanligare. Med tanke på de övergångssummor och enorma löner som klubbarna kan betala nu för tiden så är det inte konstigt att många spelare flyttar på sig.

En som varit på väg ett tack, i alla fall enligt media, är Real Madrid-stjärnan Isco. Men får lagets tränare bestämma så kommer även mittfältaren att stanna efter sommaren.

“Han må ha en annan roll”

LÄS HÄR: Real Madrids löner

För enligt Zinedine Zidane så är Isco tänkt för framtiden för det spanska huvudstadslaget.

– Han (Isco) må ha en annan roll här i Madrid än med landslaget. Men han har fortfarande en viktig roll i truppen, säger Zidane enligt Sky Sports.

Mittfältsstjärnan har ryktats till bland annat ryktats vara på väg till Barcelona och flera Premier League-klubbar. Frågan är dock hur det blir med tränarens framtid. Det då Zidane väntas få lämna efter den här säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply