• Error, no group ID set! Check your syntax!

Iker Casillas på väg till Liverpool?

Iker Casillas på väg till Liverpool

Oväntade ryktet: Veteranmålvakten kan gå till Liverpool

En av världens bästa fotbollsmålvakter genom tiderna är på väg att göra en oväntad flytt. Enligt den Barcelona-baserade tidningen så är han på väg bort från Porto, för att kunna gå till Premier League och Liverpool.

Den idag 36-årige målvakten, som fyller 37 den 20:e maj, är en av de främsta målvakterna som beträtt en fotbollsplan, någonsin. Det här har troligtvis inte gått förbi någon fotbollsälskare. Något som kan komma att glädja Liverpool-fansen nästa säsong.

Med över 500 matcher i den kritvita Real Madrid-tröjan samt målvaktsproblem i Liverpool så kan det här vara något som får fansen att jubla i Premier League-laget?

Kan gå gratis till Liverpool

SE HÄR: Det tjänar Liverpools spelare

Eller? Frågan är ju hur stor hjälp veteranen kan bli. Faktum är ju att han mest suttit på bänken den senaste tiden i Porto, medan han dessutom kommer att hinna fylla 37 innan några kontrakt är på skrivna med en ny klubb.

Men hur som helst så skulle Casillas gå till Liverpool gratis i så fall, och hans lön skulle troligtvis inte bli extremt hög. Även om spanjoren inte skulle bli det givna förstavalet eller en “keeper” för framtiden så hade det varit en bra förstärkning och rotationsspelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply