Juventus vill inte släppa Cuadrado

Juventus vill inte släppa Cuadrado

Cuadrados framtid osäker

Spelaren ryktas kunna lämna Juventus under sommaren transferfönster. Samtidigt vill den gamla damen göra allt för att colombianen ska stanna.

Massimiliano Allegri vill inte bli av med Juan Guillermo Cuadrado. Colombianen är en av de viktigare spelarna hos den gamla damen och nu pratas det om en eventuell flytt till sommaren. Det är italiensk press som skriver om att det kan bli en flytt för spelaren. Juventus själva ska dock vilja behålla Cuadrado och ge honom ett nytt kontrakt. Den nuvarande överenskommelsen med Juventus sträcker sig till och med sommaren 2020 men kan komma att förlängas med ett eller två år. Detta samtidigt som lönen skulle höjas. Cuadrado ligger inte i topp när det kommer till Juventus löner men kan komma att bli det för att inte byta klubb i sommar.

Cuadrado har tidigare representerat klubbar som Fiorentina och Chelsea innan han flyttade till Juventus. De senaste uppgifterna menar att Cuadrado är intressant hos en rad klubbar framför allt i spanska La Liga. Tidigare har FC Barcelona sagts vara intresserade av spelaren men då man siktat in sig på Antoine Griezmann ser det inte ut att bli fallet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply