Zidane kan lämna Real Madrid efter säsongen

bet365
Zidane kan lämna Real Madrid efter säsongen

Zidanes sista månader i Real Madrid?

Efter gårdagens fiasko där man åkte ut i Copa del Rey säger tränaren att han kanske inte kommer stanna i Real Madrid. Detta efter en väldigt tveksam säsong.

Zinedine Zidanes första tid i Real Madrid var otrolig. Man vann Champions League efter endast några månader och våren 2017 vann man Champions League för andra gången samtidigt som man även tog hem LaLiga. I vintras vann man Klubblags-VM men allt har inte varit frid och fröjd för spanjorerna.

I ligan ligger man hela 19 poäng efter ledande FC Barcelona och under onsdagskvällen blev man utslagna ut Copa del Rey. Detta mot Leganés. Matchen slutade 2-1 till Leganés och på presskonferensen efter matchen bekräftade Zidane att han kanske inte blir klar på tränarposten länge tid. På frågan om hans jobb står på spel i dubbelmötet med PSG om drygt tre veckor svarade han följande:

– Det är självklart. Jag är den som är ansvarig för det hela och det är jag som måste hitta lösningar för att laget ska komma rätt bana igen, säger fransmannen.

Så sent som i augusti 2017 förlängde Zidane sitt kontrakt med Real Madrid. Detta till och med sommaren 2020.

Pochettino kan ersätta

Spansk press med MARCA och AS i spetsen har redan börjat spekulera om eventuella ersättare för Zinedine Zidane. Det namn Real Madrid ska gilla mest är Mauricio Pochettino från Tottenham Hotspur. Även Joachim Löw i det tyska landslaget ska finnas på marängernas önskelista.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply