Uppgifter: City kan byta Aguero för Griezmann

bet365
Uppgifter: City kan byta Aguero för Griezmann

Manchester City in i kampen om Griezmann

Engelsmännen som leder Premier League överlägset kommer försöka få till en deal för att locka Griezmann till Etihad Stadium. Detta genom att erbjuda Sergio Aguero plus pengar i utbyte.

Nästan alla storklubbar i Europa har visat intresse för Antoine Griezmann. Anfallaren kommer med största sannolikhet att lämna Atlético Madrid under nästa sommar och det är en hård kamp om spelarens signatur. Tidigare är det Manchester United som ska ha varit närmst en värvning för fransmannen men numera är det FC Barcelona som ska ligga i pole position.

Det hela hindrar dock inte Manchester City för att blanda sig in i kampen om 27-åringen. Nu rapporterar nämligen brittisk press att Pep Guardiola vill se anfallaren i City-tröjan nästa säsong. Man ska även försöka med att byta till sig fransmannen med en summa pengar emellan, detta samtidigt som man sägs erbjuda Sergio Aguero.

SE ÄVEN: Uppgifter: Cavani till Atlético Madrid nästa sommar?

Det är The Sun som kommer med uppgifterna om affären men det är oklart vad Atlético tycker om att få 29-årige Aguero i utbyte. Argentinaren har tidigare spenderat flera säsongen i den rödvita klubben och lämnade i samband med ett bråk med klubbledningen. Om de båda parterna förlåtit varandra kan en övergång tänkas bli av, i annat fall kan Aguero gå tillbaka till den argentinska ligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply