Officiellt: Zinedine Zidane förlänger med Real Madrid

Officiellt: Zinedine Zidane förlänger med Real Madrid

Tränaren stannar till 2020

Real Madrid har förlängt kontraktet med tränare Zinedine Zidane och det blir ytterligare tre år för supertränaren i klubben som han tidigare representerade på planen och nu har fått vinna La Liga såväl som Champions League med.

Real Madrid har valt att förlänga kontraktet med succétränaren Zinedine Zidane, efter att den franske före detta stjärnspelaren tog över laget 2016. Det var Zidanes allra första tränarjobb och det fanns många frågetecken kring fransmannens chanser att lyckas göra någonting med laget, men det skulle visa sig att han var perfekt för klubben. Real Madrid har under Zidane vunnit två stycken Champions League-pokaler i rad, samt tagit hem La Liga-titeln.

Nu står det klart att den före detta offensiva mittfältaren får ett nytt kontrakt med klubben fram till 2020 och kommer att stanna för att försöka vinna ett par mer titlar till klubben.

– Min historia med Real Madrid är djupare än kontrakt och signaturer, sade Zidane via Goal efter att han klargjort kontraktsförlängningen.

– Jag är glad över att vara associerad med klubben. Men kontraktet betyder ingenting. Du kan skriva 10-20 år. Jag vet vart jag är och vad jag skall göra. Om ett år kanske jag inte är här. Real Madrid och jag kommer inte att argumentera, aldrig. Jag är väldigt glad över förtroendet Real Madrid har visat mig. Jag är glad över att jobba så bra med min personal. Och ambitionerna är alltid de samma: försöka att vinna varje match och varje titel. Vi njuter mycket av våra jobb, avslutade fransmannen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply