Real Madrid intresserade av Milinkovic-Savic

Real Madrid intresserade av Milinkovic-Savic

Milinkovic-Savic till Madrid?

Mittfältaren som jagas av flera klubbar finns nu även på Real Madrids önskelista. Detta efter att den spanska huvudstadsklubben planerar en renovering i sommar.

Det dyker upp allt fler spelare som finns på Real Madrids önskelista. Tidigare är det framför allt en målvakt och en anfallare som ska ha varit på intresselistan för den spanska huvudstadsklubben. Nu har dock även en mittfältare dykt upp för att stärka truppen till nästa säsong.

Enligt italienska La Gazzetta dello Sport ska nämligen Sergej Milinkovic-Savic finnas på radarn för Real Madrid inför det kommande transferfönstret. Den serbiske mittfältaren har denna säsong stått för nio mål på 26 matcher och har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till antingen La Liga eller Premier League.

22-åringen kommer kosta drygt 100 miljoner euro att köpa loss och redan nu sägs Manchester United ha lagt ett bud på spelaren. Engelsmännens bud sägs dock endast ligga på 70 miljoner, något som gör att Real Madrid kan fortsätta jakten på den Spanienfödde stjärnan.

SE ÄVEN: Real Madrid med världsrekord bud för Harry Kane

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply