Real Madrid med världsrekord bud för Harry Kane

Real Madrid med världsrekord bud för Harry Kane

Real med bud på Kane

Klubben som under en längre tid velat köpa loss Harry Kane har nu lagt ett bud på engelsmannen. Det är brittisk press som rapporterar att det kommit in ett rekordbud på storstjärnan.

Turerna kring Harry Kane och en flytt till Real Madrid fortsätter. Tottenham ska inte vara intresserade att göra sig av med sin anfallare samtidigt som Kane inte heller verkar sugen på ett klubbyte. Real Madrid som för närvarande spelar med Karim Benzema som anfallsspets ska dock inte ge upp i jakten på en värvning av engelsmannen.

Spanjorerna ska nämligen kommit med ett nytt bud på Kane och denna gång kan det bli svårare att stå emot. The Times kommer nämligen med uppgifter om att Real Madrid erbjuder 226 miljoner euro för att köpa loss anfallaren efter säsongen. Efter PSGs värvning av Neymar för 222 miljoner euro har priserna höjts otroligt på transfermarknaden och nu kostar Kane ännu mer än tidigare. Summaren är långt över de 100 miljoner euro som marängerna betalade för Cristiano Ronaldo från Manchester United och Gareth Bale från Tottenham Hotspur.

SE ÄVEN: Uppgifter: Zidane kan lämna Real Madrid i sommar

Det återstår att se om Spurs godtar budet denna gång eller om man kräver ännu mer för anfallaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply