• Error, no group ID set! Check your syntax!

Xherdan Shaqiri vill tillbaka snabbt till Premier League

Xherdan Shaqiri vill tillbaka snabbt till Premier League

Stoke-stjärnan satsar på en snabb återkomst

Stoke City – ett lag som under de senaste säsongerna satsat rejält – fick det inte alls att fungera den här säsongen. Något som slutade med att laget faktiskt åkte ur den högsta divisionen under den gångna ligasäsongen.

Xherdan Shaqiri må vara uttagen till Schweiz trupp VM 2018 för att spela fotbolls-VM i Ryssland under den kommande sommaren. Men helt smärtfritt har det inte varit för den korte 26-åringen.

Han åkte alltså ut ur Storbritanniens högsta liga i år, men enligt engelsk press så ska mittfältaren göra sitt yppersta för att återvända till Premier League så snart som möjligt.

Kan gå till Tottenham

Direkt i premiären väntar den brasilianska VM-truppen mot Schweiz för Shaqiri. Men frågan är om inte den albanfödde fotbollsspelaren har sina tankar på annat. För det är den engelska tidningen Daily Mirror kommit med uppgifter om att han inte vill stanna med Stoke i Championship.

Istället väntas han nu gå till en annan PL-klubb. Framför allt så har Tottenham Hotspurs ryktats ihop med Stoke-mittfältaren, men det finns också andra klubbar som vill köpa loss schweizaren, vars landslag rent teoretiskt kan möta Sverige VM-trupp 2018 i en åttondelsfinal VM. Det handlar då även om Southampton, som kan betala utköpsklausulen på 120 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply