• Error, no group ID set! Check your syntax!

Hit går Fernando Torres – om två veckor

Hit går Fernando Torres - om två veckor

Torres avslöjar sin framtida klubb – om två veckor

Fernando Torres har under de senaste säsongerna varit trogen sin klubb i hjärtat, Atletico Madrid. Men nu har det hela tagit slut, och många undrar var anfallaren kommer att spela nästa säsong. Något som kommer att avslöjas inom de närmsta veckorna.

Atletico Madrid-stjärnan har – trots att 24-åringen tappat en de av sin storhet – varit viktig för sitt lag under de senaste säsongerna. Inte minst har “El Niño” varit ett väldigt bra alternativ för att kasta in när matcher låser sig

Han är ju en minst sagt bra reservanfallare. Nu har han dock gjort sin sista tävlingsmatch för klubben, och ska fortsätta med sin karriär på annat håll.

Kan gå till Japan

När Spaniens VM-trupp 2018 togs ut så fanns, inte helt oväntat, Fernando Torres namn inte med. Det kommer göra att han får all tid han behöver för att i lugn och ro leta upp sin nästa klubb-

Det har tidigare ryktats om att den japanska ligan ska vara ett alternativ, där bland annat Andres Iniesta kommer att spela efter VM. På Twitter råkade faktiskt den Japanska Ligans officiella konto bekräfta Torres klar för en klubb, något som de dock fick ta tillbaka i efterhand.

Torres har själv bekräftat att det inte kommer bli spel i Europa. Troligtvis lutar det mot Japan eller nordamerikanska MLS i så fall. Något som bekräftas inom två veckor, enligt AS.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply