• Error, no group ID set! Check your syntax!

Efter sågningen – tyska tidningen ändrar Karius betyg

Efter sågningen - tyska tidningen ändrar Karius betyg

Fick bevisad hjärnskakning – ändrar betyget

Liverpool-keepern Loris Karius stod för några av sina karriärs värsta misstag, i en och samma match. Många frågade sig hur det kunde hända, och nu har svaret kommit – troligtvis på grund av en hjärnskakning han ådrog sig under matchen.

Loris Karuis må inte ha etablerat sig som någon av de bästa målvakterna i världen. Vilket var en av anledningarna till att han får stanna hemma när Tyskland VM-trupp 2018 åker till Ryssland för att försvara sitt VM-guld från 2014.

Men samtidigt så kanske folk har varit lite väl hårda mot den snart 25-årige Liverpool-målvakten.

Sågade i CL-finalen

Efter den tyske målvaktens två jättetavlor – först när han slängde bollen på Benzema, och sedan när han tappade in Bales långskott – så var det många som undrade hur den annars talangfulle målvakten kunde braka samman så rejält.

Nu verkar förklaringen ha kommit. För enligt den tyska tidningen Bild så beror det på en hjärnskakning som målvakten ådrog sig i en duell mot Real Madrids Sergio Ramos. En spelare som kommer att tillhöra den spanska VM-truppen 2018.

Hur som helst, tyska Bild ändrade officiellt sitt betyg för Liverpools-anledning. Och det alltså på grund av den hjärnskakning han ska ha ådragit sig i matchen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply