Tysklands VM trupp 2022 – Tyska truppen till fotbolls-VM 2022!

Tysklands trupp VM 2022 spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Tysklands trupp VM 2022? Det är dags för Tyskland att återigen gå in i kampen om ett VM-guld. Denna gång gäller det att försvara guldet man vann i Brasilien 2014. Då slog man Argentina i finalen efter mål av Mario Götze. Nu är man tillbaka och tillsammans med Brasilien är man favoriter att ta hem guldet. Se och spela på fotboll live =>

Tysklands trupp till Fotbolls-VM är otrolig. Man har under de senaste tio åren fått fram väldigt många duktiga spelare och när vi slänger ett öga på vad man kan komma att ställa upp med i VM tappar man nästan hakan.

Tysklands VM trupp 2022 – tyska truppen till fotbolls-VM 2022!

Tysklands spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Tysklands trupp till VM i fotboll är stjärnspäckad och egentligen skulle man kunna anmäla två lag till turneringen. Två lag som med största sannolikhet skulle ha chans att ta hem guldet. Trots att man är inne i en generationsväxling har man inte problem att ställa ett otroligt lag på banan.

Tysklands trupp VM 2022 – tyska truppen till fotbolls-VM 2022!

Tysklands VM trupp och matcher 2022

Tysklands trupp VM 2022? Tysklands matcher i VM 2022 är samma som Sverige. Man spelar nämligen i samma grupp som vårt blågula landslag och det är även de som är favoriter till att bli gruppvinnare. Det mesta tyder på att Sverige och Mexiko kommer göra upp om andraplatsen, detta då Tyskland troligtvis kommer vara helt överlägsna. Tysklands spelare i VM kommer först att ställas mot Mexiko, därefter Sverige och därefter avslutar man mot Sydkorea. Det mesta tyder dock att man redan kommer vara kvalificerade inför den sista omgången.

Tysklands odds i VM 2022 är bland de lägsta då man är störst favoriter till att ta hem titeln för andra gången i rad. Tyskland har aldrig tidigare gjort det och nu siktar man på att bli ett av tre lag att ha vunnit två raka VM-slutspel. Endast Brasilien (1958-1962) och Italien (1934-1938) har tidigare lyckats försvara sin titel.

Tysklands VM-trupp 2022

Som vi tidigare nämnt pekar oddsen på att Tysklands VM-trupp är den starkaste och att man kommer vinna turneringen. Tysklands VM-trupp lyckades göra det sommaren 2014 och frågan är hur mycket som förändrats i laget sen det senaste mästerskapet. Nästan allt pekar på att det kommer bli en gruppseger för Die Mannschaft men frågan är hur långt man kommer gå i turneringen. Här har vi samlat ihop odds på Tyskland i VM 2022.

  • Odds att Tyskland vinner VM (vinnarodds): 5.75
  • Odds att Tyskland går vidare från gruppen: 1.06
  • Odds att Tyskland vinner gruppen: 1.40
  • Odds att Tyskland kommer sist i gruppen: 2.65

Tysklands trupp VM 2022

VM-grupp: Grupp F
Ranking: 1 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Joachim Löw

Tyska VM-truppen i fotboll 2022

Här är alla spelare som ingår i den tyska VM-truppen. Tysklands VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Tysklands trupp till VM utgörs av nedanstående spelare som är Tysklands bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare utgör Tysklands trupp VM 2022 och som ska försöka vinna VM-guldet åt Tyskland:

Tysklands trupp VM 2022 målvakter:
Manuel Neuer (Bayern Munchen)
Marc-André Ter Stegen (Barcelona)
Bernd Leno (Bayer Leverkusen).

Tysklands trupp VM 2022 försvarare:
Jerome Boateng (Bayern Munchen)
Mats Hummels (Bayern Munchen)
Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach)
Jonas Hector (FC Köln)
Joshua Kimmich (Bayern Munchen)
Marvin Plattenhardt (Hertha Berlin)
Antonio Rüdiger (Chelsea)
Niklas Süle (Bayern Munchen)

Tysklands trupp VM 2022 mittfältare
Julian Brandt (Bayer Leverkusen)
Julian Draxler (PSG)
Leon Goretzka (Schalke 04)
Ilkay Gündogan (Manchester City)
Sami Khedira (Juventus)
Toni Kroos (Real Madrid)
Thomas Müller (Bayern Munchen)
Mesut Özil (Arsenal)
Marco Reus (Borussia Dortmund)
Leroy Sané (Manchester City)

Tysklands trupp VM 2022 anfallare
Mario Gómez (Stuttgart)
Timo Werner (Leipzig)

Tysklands bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Sandro Wagner: 5 mål
Thomas Muller: 5 mål

Tysklands fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Tysklands VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Manuel Neuer: Manuel Neuer kommer vara Tysklands förstemålvakt om inget oväntat händer. Tysken håller till vardags till i Bayern Munchen och anses vara en av världens bästa målvakt. Han kommer vara en nyckel till framgång för Tyskland i detta mästerskap där man inleder i Sveriges grupp. Neuer var en av stöttespelarna i VM 2014 och allt tyder på att han kommer fortsätta vara det under VM i Qatar.

Mesut Özil: Arsenals assistmästare är den som ska leverera bollen till anfallarna i det tyska laget. Mittfältaren kan använda turneringen som ett skyltfönster inför en flytt från Arsenal och Özil kommer vara på topphumör när turneringen drar igång den 14 juni.

Thomas Muller: Anfallaren som är född 1989 har länge varit en av de viktigaste spelarna för Tyskland. Detta trots att han endast är 28 år. Tillsammans med Sandro Wagner är Muller den bästa målskytten i Tysklands VM-trupp efter matcherna i kvalet.

Tysklands VM-trupp och spelprogram i Qatar VM 2022

Lottningen av fotbolls-VM 2022 ägde rum den 1 december 2017 och vilka Tyskland kommer ställas mot i VM 2022 är klart. Man har varit lyckats kvalificera sig till samtliga upplagor av turneringen förutom i Uruguay 1930 samt i Brasilien 1950. Inför Brasilien-VM blev man avstängda och kunde därmed inte delta. Annars har man lyckats ta sig vidare från samtliga gruppspel och som sämst har det blivit kvartsfinal i varje upplaga man varit med i.

Tyskland kommer spela mot Mexiko, Sverige och Sydkorea i turneringen och man är stora favoriter enligt samtliga spelbolag att vinna gruppen. Precis som när det kommer till Sverige matcher i VM kommer även tyskarna att spelas på tre olika arenor. Qatar har valt att sprida ut mästerskapet på i elva städer med totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Qatar är olika beroende på var man spelar.

Tysklands VM-trupp och matcher i Qatar

Tysklands trupp VM 2022? När spelar Tyskland sin första match i VM 2022? Så när spelar Tyskland sina matcher i VM i Qatar? De regerande världsmästarna lottades till samman grupp som Sverige och kommer även ställas mot Sydkorea och Mexiko. Tysklands första match spelar man mot Mexiko den 17 juni, dagen innan Sverige inleder mot Sydkorea. För Sverige är Tyskland – Mexiko en väldigt viktig match då det gäller för Tyskland att ta tre poäng.

Skulle Mexiko vinna denna match kommer det bli väldigt svårt för Sverige att ta sig vidare till åttondelsfinal i turneringen. Tysklands nästa match är mot Sverige och går av stapeln den 23 juni. Här gäller det för blågult att göra en bra match och inte släppa in för mycket mål.

I slutändan kan det avgöras på målskillnad om Sverige eller Mexiko går vidare. Tyskland avslutar gruppspelet med match mot Sydkorea. Man kommer då med största sannolikhet att vara klara gruppvinnare. Här hittar du allt om samtliga matcher i fotbolls-VM 2022!

Vilka lag har Tyskland i sin VM-grupp? Tyskland spelar i VM-gruppen Grupp F. De lag som spelar i Grupp F utöver Tyskland är Sydkorea, Sverige och Mexiko. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2022

Silly Season hittar du allt om VM i Qatar 2022. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2022, TV-tider fotbolls-VM 2022 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenorna som kommer att användas i Qatar m.m.

Tyskland VM trupp 2022 – tyska truppen till VM i fotboll 2022!

Vanliga frågor om Tysklands VM trupp 2022

Tysklands trupp VM 2022? Har du några frågor kring Tyskland trupp i VM 2022 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Se även tyska fotbollsförbundets hemsida. Artikeln med Tysklands trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Tyskland och spelarna i det tyska landslaget. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Tysklands VM-trupp 2022.

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Tyskland vinner Fotbolls-VM 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply