• Error, no group ID set! Check your syntax!

Juventus-stjärnan nära Arsenal

Juventus-stjärnan nära Arsenal

Lichtsteiner kan bli klar för Arsenal

Efter att ha skrivit på för Juventus och lämnat Lazio, 2011, så har nu Stephan Lichtsteiner gjort sitt i “Den gamla damen”. Nu fortsätter hans resa, vilket kan ta honom hela vägen till London.

När Schweiz VM-trupp 2018 gör sig redo för att spela Fotbolls-VM 2018 i Ryssland den här sommaren så gör de det med försvararen Lichtsteiner i laget. En spelare som troligtvis gör sitt sista stora mästerskap, i alla fall vad det gäller ett Världsmästerskap i fotboll.

Det ryktades att 34-åringen, som efter sju säsonger i italienska Juventus, nu lämnar Turin, ska avsluta sin fotbollskarriär. Men nu har det hela tagit en ny vändning.

Kan skriva på för Arsenal

Nu kan nämligen den rutinerade ytterbacken skriva på för det nysatsande London-laget Arsenal. För Arsenal vill nå tillbaka till toppen, och då kan Lichtsteiner – som vann sju raka Serie A-titlar med “Juve” – vara ett perfekt tillskott.

Schweiz möter Brasiliens VM-trupp som första match i sommarens mästerskap, men redan innan den matchen så kan en övergång vara klar till Arsenal. Det uppger i alla fall Sky Sports. Samtidigt berättar dock spelaren själv om att inget är klart ännu. Något som dock inte säger väldigt mycket, då de flesta spelarna brukar slå bort sig rykten. Inte minst inför ett stort mästerskap med landslaget, för att på så vis kunna fokusera fullt ut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply