Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic närmar sig MLS

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic närmar sig MLS

Zlatan till MLS?

Enligt flertalet medier kan Zlatan Ibrahimovic komma att lämna Manchester United. Detta efter att han aldrig riktig återhämtat sig från sin skada han ådrog sig i april månad förra året.

Zlatan Ibrahimovic har en framtid som ser ut att koma allt närmre från Manchester United. Den svenske superstjärnan har under de senaste månaderna inte riktigt kommit tillbaka efter sin skada och nu kan han komma att lämna Old Trafford.

Det är amerikanska ESPN som kommer med uppgifter om att svensken ska vara på väg bort. 36-åringen sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren, men därefter är det oklart var Zlatan kommer att spela sin fotboll. TV-kanalen skriver dock att en flytt börjar nära sig. Det är framför allt LA Galaxy som ska vara intresserade av spelarens tjänster. Den amerikanska storklubben har under en längre tid kopplats ihop med svensken och efter Uniteds värvning av Alexis Sánchez kan nu en flytt komma att bli av.

Zlatan själv har tidigare öppnat för spel i MLS. Nu ser det hela dock ut att kunna bli av. Detta efter att ha spelat i klubbar som Ajax, Inter, AC Milan, Juventus, FC Barcelona, Paris Saint-Germain och Manchester United.

Det är fortfarande om vi får se Zlatan i VM och om anfallaren ingår i den svenska truppen till turneringen.

Läs mer om MLS i USA

Här kan du läsa mer om amerikanska fotbollsligan Major League Soccer:

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply