bet365

Borussia Dortmund närmar sig Michy Batshuayi

Borussia Dortmund närmar sig Michy Batshuayi

Batshuayi lämnar Chelsea

Anfallaren som fått sparsamt med speltid sen flytten till Chelsea kommer allt närmre en flytt. Tidigare har det pratats om Sevilla men nu ser belgaren ut att skriva på för tyska Borussia Dortmund.

Michy Batshuayi har inte haft det helt lätt under sin tid i Chelsea. Tidigare fick han ständigt stå bakom Diego Costa och efter sommaren 2017 har man fått stå till sidan för Álvaro Morata som köptes in från Real Madrid. Trots flera avgörande mål har belgarens situation inte förbättras och han ryktas nu vara på väg att kunna lämna Chelsea.

Under en längre tid har det velats vare sig det blir en flytt till La Liga eller Premier League. Nu har dock ett nytt namn dykt upp bland en potentiell destination för Batshuayi. Det är tyska BILD som kommer med uppgifter om att belgaren blir ersättare till Pierre-Emerick Aubameyang som förväntas lämna för Arsenal inom ett par dagar.

Flytten för Batshuayi förväntas bli officiell under måndagen, alternativt tisdag. Spelarens kontrakt med Chelsea stärcker sig till och med sommaren 2021

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply