Uppgifter: United vill värva Milinkovic-Savic

Uppgifter: United vill värva Milinkovic-Savic

Milinkovic-Savic fortsatt på Uniteds radar

Spelaren som jagas av flera av de största klubbarna finns fortfarande kvar på önskelistan hos Manchester United. Detta då man planerar att sälja Paul Pogba.

Sergej Milinkovic-Savic är ett namn som finns på intresselistan hos många klubbar. Det är framför allt Paris Saint-Germain som kopplats ihop med spelaren som sitter på en prislapp på 150 miljoner euro men det finns fler klubbar som är intresserade. Enligt brittisk press ska nämligen Manchester United vara på jakt efter den 23-årige serben.

Jose Mourinho sägs ha tröttnat på Paul Pogba och då man vill skeppa iväg fransmannen i sommar kan Milinkovic-Savic komma att bli en ersättare. United sägs kräva omkring 100 miljoner euro för Pogba, pengar som man kommer lägga för att köpa loss Milinkovic-Savic från Lazio. Det är Daily Mail som kommer med uppgifterna om Uniteds planer och det återstår att se vad som händer under sommarens transferfönster.

SE ÄVEN: Manchester United jagar Inters ytterback

Det är inte bara Paul Pogba som kan komma att lämna Old Trafford. Även Alexis Sánchez ska inte vara speciellt populär hos Jose Mourinho och därför kan man även sälja chilenaren efter att säsongen avslutats.

Lazios mittfältsstjärna sitter på ett kontrakt som binder honom till klubben till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply