Manchester United i jakt på Joao Cancelo

Manchester United i jakt på Joao Cancelo

Cancelo på Uniteds önskelista

Portugisen som denna säsong spelar i Inter kan komma att ta steget till Premier League i sommar. Det skriver brittisk press under måndagsmorgonen.

João Cancelo är en spelare som slagit igenom på senare tid. Efter att ha lånats ut från Valencia till Inter under pågående säsong har portugisen verkligen slagit igenom och nu tyder det mesta på att han kommer stanna på Guiseppe Meazza-stadion även nästa säsong. Det är inte helt klart att det blir en permanent flytt till Serie A och nu vill Manchester United lägga sig in i jakten på 23-åringen.

Det är bland annat talkSPORT som kommer med uppgifter om att Jose Mourinho fått upp ögonen för spelaren och kommer nu försöka knyta till sig spelaren inför den kommande säsongen. Inter sägs komma att betala 35 miljoner euro för spelaren men Cancelo själv vill studera erbjudanden innan han bestämmer sig för framtiden.

Manchester United är på jakt efter en ersättare till Matteo Darmian som med största sannolikhet kommer lämna klubben i sommar och nu pekar man på Cancelo som ett av de namn man vill hämta in till Old Trafford i sommar.

Cancelo ägs för närvarande av Valencia men kommer troligtvis inte att fortsätta spela sin fotboll på Mestalla nästkommande säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply