Raiola erbjuder Pogba till Paris Saint-Germain

bet365
Raiola erbjuder Pogba till Paris Saint-Germain

Raiola erbjuder Pogba till PSG

Tidigare har det pratats om att Pogba erbjudits till Manchester City. Nu skriver brittisk press att fransmannen nu blivit erbjuden till Paris Saint-Germain.

Inför Manchester-derbyt som ägde rum för ett par veckor sen gick Pep Guardiola ut och avslöjade att han blivit erbjuden Paul Pogba. Det ska ha varit agenten Mino Raiola som ska ha erbjudit spelaren till stadskonkurrenterna men Raiola var snabbt ute och förnekade det hela.

Nu kommer nya uppgifter om att Pogba kan lämna United. Det är brittisk press som skriver att Jose Mourinho tröttnat på Pogba och att fransmannen nu ska finnas på försäljningslistan för United. Det är Daily Mail som skriver att spelaren nu erbjudits till Paris Saint-Germain. Det är åter Mino Raiola som varit i farten  och agenten vill få till en affär i sommar. PSGs sits är dock inte lätt. Den franska huvudstadsklubben vill köpa Pogba men det är oklart om man kan med tanke på Financial Fair Play. Detta då man köpte in Neymar den gångna sommaren och kommer betala för övergången av Mbappé till sommaren. 

Manchester United sägs kräva minst 89 miljoner pund för att sälja Pogba. Samma summa man betalade för honom när han anslöt från Juventus sommaren 2016. Han blev då världens dyraste fotbollsspelare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365