Uppgifter: Seri kan gå till Manchester United

Uppgifter: Seri kan gå till Manchester United

United kan hämta in Seri i sommar

Spelaren som tidigare sags vara så gott som klar för spel i FC Barcelona kan nu istället skriva på för Manchester United. Detta enligt brittisk press.

Efter att Jose Mourinho klagat på balansen i laget samtidigt som Michael Carrick kommer lämna i sommar är Manchester United på jakt efter en ersättare. Det har tidigare funnits flera namn som man sett som ersättare till mittfältaren och nu har ett nytt dykt upp. Det är brittisk press som skriver att United hittat en eventuell ersättare till Carrick och att en affär kan komma att bli av under sommarens transferfönstret.

Det är Daily Mail som under söndagsförmiddagen kommer med uppgifter om att United vill värva Jean-Michael Seri från OGC Nice och att man är beredda att betala spelarens utköpsklausul. Prislappen för mittfältaren ligger på 40 miljoner euro men kan komma att höjas på grund av det stora intresset.

SE ÄVEN: Manchester United på jakt efter Mateo Kovacic

Ligakonkurrenterna tar upp jakten

Manchester United får dock hård konkurrens när det kommer till att värva Seri. Premier League-rivalerna Chelsea och Liverpool ska även de vara villiga att värva 26-åringen som vill lämna Ligue 1 på annat håll.

Seri har spelat i Frankrike sen 2015 och sitter på ett kontrakt som binder honom till Nice till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply