Alexander Milosevic kan återvända till AIK

Alexander Milosevic kan återvända till AIK

AIK kan hämta hem Milosevic

Försvararen som står klubblös efter sin tid i Rizespor kan komma att återvända till AIK för spel på Friends Arena.

Sommaren 2015 lämnade Alexander Milosevic Sverige efter en tid i AIK. Han skrev då på för Besiktas Super Lig. Det blev dock ingen vidare sejour i Turkiet och sedan dess har det blivit fyra klubbar inom loppet av tre år. Numera står försvararen klubblös och nu kommer uppgifter om att Milosevic kan återvända till AIK.

Det är Fotbolldirekt som kommer med uppgifter om att 26-åringen som under den senaste tiden tränat med Vasalund nu ligger i diskussioner med AIK om ett kontrakt. Det hela är inte bekräftat för en cirka en månad sen bekräftade AIKs sportchef Björn Wesström att man har en dialog med spelaren. Precis som med flera andra tidigare AIK-spelare.

Alexander Milosevic kan återvända till AIK

– Ja, det har vi. Med Milosevic, Nabil, Robin Quaison, Alexander Isak, den typen av spelare. Alla de spelarna spelar på en nivå som gör att de ibland kanske inte är fullt i spel och då blir det ett läge för oss ibland. Men ibland är det inte läge. Än så länge har det inte varit det. Vi följer deras karriärer, och de följer oss, men vi är just nu särbos, säger han.

Totalt har det blivit 79 matcher och 4 mål för Milosevic under sin tid i AIK.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar AIKs stjärnor

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply