Uppgifter: Arsenal storsatsar för Fekir

Uppgifter: Arsenal storsatsar för Fekir

Fekir på Arsenals radar i sommar

Lyon-stjärnan finns på intresselistan hos många av Europas största klubbar. Nu ska även Arsenal ha lagt sig in i jakten på Fekir.

Tiden efter Alexandre Lacazette verkar endast bli bättre för Lyon. Efter att man sålt anfallaren har spelare som DepayMariano och Fekir stigit fram. Det är framför allt den sistnämnde spelaren som fått uppmärksamhet och i sommar ser det ut att bli en flytt. Det är dock långt ifrån klart vilken destination det kommer bli. Fekir jagas av flera storklubbar och nu har även Arsenal lagt sig in jakten på spelaren.

Enligt Daily Mail ska Arsene Wenger vara väldigt intresserad av sin landsman som kom fram tidigt men hunnit bli 24 år. Nu kan han återförenas med Alexandre Lacazette på Emirates Stadium.

Uppgifter- Arsenal storsatsar för Fekir

Stort intresse från Real Madrid

Flera klubbar ska ha anmält sitt intresse för att köpa loss Nabil Fekir. Under en längre tid ska nämligen Real Madrid ha varit väldigt villiga att köpa loss spelaren som är född 1993. Fekir sägs vara en av favoriterna hos Zinedine Zidane och en flytt till Santiago Bernabéu skulle även det komma att bli möjligt. Faktum är att det ser ut att vara marängerna som är närmst en värvning i dagsläget.

Spelaren sitter på ett kontrakt med Lyon som binder honom till klubben till och med sommaren 2020.

SE ÄVEN: Tottenham-stjärnan nära lämna – Arsenal intresserade

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply