Manchester United på jakt efter Mateo Kovacic

Manchester United på jakt efter Mateo Kovacic

Kovacic på Uniteds radar

Brittisk press skriver att Manchester United är ute efter att värva från Real Madrid. Det är inte bara Gareth Bale man siktat in sig på.

Ryktena kring Manchester United och kommande spelarköp fortsätter. Nästa namn att kopplats ihop med Old Trafford-klubben är Real MadridMateo Kovacic. Mittfältaren har inte lyckats spela sig till en startplats i den spanska huvudstadsklubben och nu kan en flytt till de brittiska öarna bli aktuell.

Det är tidningen Manchester Evening News som kommer med uppgifter om att Jose Mourinho vill värva kroaten som även ryktats vara på väg tillbaka till Serie A. I Italien är det framför allt Juventus och Inter som jagat Kovacic som tidigare spelat i den sistnämnda klubben.

23-åringen sitter på ett kontrakt som binder honom till Real Madrid till och med sommaren 2019.

Mourinho utesluter anfallsvärvningar

Att United skulle värva Kovacic känns inte alls omöjligt. Något man dock inte har i tankarna hos The Reds är någon offensiv värvning. Jose Mourinho bekräftade själv under en presskonferens i dagarna att man inte kommer hämta in några anfallare under den närmsta tiden. Detta efter att ha värvat Alexis Sánchez under januarifönstret.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365