bet365

Uppgifter: Real Madrid planerar bud på Harry Kane

Uppgifter: Real Madrid planerar bud på Harry Kane

Kane ska lösa Madrids måltorka?

Real Madrid har inte lyckats hitta en ersättare till Cristiano Ronaldo. Man har inte gjort mål på över 300 minuter och nu sägs man vilja spendera stort för att lösa anfallsproblemen.

Real Madrid har stora problem med målskyttet. Man har inte gjort mål på sina tre senaste matcher och nu startas diskussionen återigen om en anfallsvärvning. Det var tänkt att Karim Benzema och Gareth Bale var de som skulle kliva fram när Cristiano Ronaldo lämnat men så har det inte blivit. Nu överväger man att köpa in ett stornamn i vinter för att lösa måltorkan.

Det har pratats om flera namn som kan ansluta till marängerna men spelaren det pratats mest om är Harry Kane. Anfallaren har under en längre tid varit ett av huvudmålen för den spanska huvudstadsklubben och då man verkligen behöver in en ny anfallare kan Kane vara den man vill satsa på.

Det är tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Real Madrid ska ha meddelat Spurs inför matchen mot FC Barcelona att man vill köpa loss Harry Kane. Den engelske landslagsspelaren skrev på en förlängning med klubben för inte längesedan och det kommer inte bli någon lätt uppgift att köpa loss 25-åringen som stod för ett mål mot Barca i veckan.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids superstjärnor

Kane har kontrakt med Tottenham till och med sommaren 2024. Londonklubben ska inte vara intresserade av att förhandla fram en övergång. Man pekar dock på summan 200 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply