Southgate överens med FA

Southgate överens med FA

Southgate mot nytt kontrakt

Englands förbundskapten, Gareth Souhgate, har kommit överens om ett kontrakt som ger honom för förtroendet på posten i ytterligare fyra år till.

För första gången på nära tre decennier så tog sig England till en semifinal i VM, och var bara en förlängningsförlust mot Kroatien från att gå till VM-final i Ryssland i somras.

Men oavsett vad så verkar nu vara klarat med ett nytt kontrakt. Det är Sky Sports som skriver att förbundskaptenen ska ha kommit överens om ett muntligt kontrakt fram till 2020 med FA.

Fick lämna efter skandalen

SE HÄR: NHL speltips

Englands förre fotbollsförbund ”Big Sam” har en stor skandal på sina händer. Den då nytillsatte förbundskaptenen Sam Allardyce hann enbart vara tränare för det engelska landslaget i 67 dagar innan en situation uppdagades som tvingade FA att agera. Vi på Silly Season Sverige har redan rapporterat om händelsen, som rör det faktum att Big Sam var inblandad i en skandal rörande det engelska fotbollsförbundet, där han, för reportrar som jobbade under täckmantel, avslöjade att det fanns sätt att kringgå FA:s regler gällande transfers av spelare, samt utnyttjat sin position för att få tillgång till 400 000 pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply