Cesc Fabregas överväger att lämna Chelsea

Cesc Fabregas överväger att lämna Chelsea

Chelsea kan tappa Cesc Fabregas

Spanjoren sägs tänka på en flytt från Chelsea. Något som kan komma att bli av inom kort.

Efter att ha spelat större delen av sin karriär i Arsenal lämnade Cesc Fabregas Gunners sommaren 2011. Han skrev då på för FC Barcelona där det blev tre säsonger för att därefter flytta till Chelsea. Cesc har sedan 2014 dragit på sig den blåa tröjan på Stamford Bridge men nu är det inte helt säkert att han fortsätter i klubben över nästa säsong. Enligt den spanska tidningen SPORT ska spanjoren nämligen planera att lämna Chelsea efter säsongen.

Cesc Fabregas sitter på ett utgående kontrakt med Chelsea. Mittfältaren som hunnit bli 31 år ser inte ut att få ett nytt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben och med värvningarna av Jorginho och Mateo Kovacic kommer en flytt allt närmre. Fabregas ska vara öppen för att förlänga kontraktet men då han även har konkurrens av Ross Barkley överväger han att lämna efter säsongen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelsea-stjärnorna

Samma tidning skriver även att Fabregas har bett sina agenter att se över möjligheterna att flytta till MLS samtidigt som även flera spanska klubbar ska ha visat intresse.

Fabregas har endast startat Community Shield denna säsong. Totalt har det blivit 21 mål på 185 matcher för The Blues.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply