BOMBEN: Sam Allardyce får sparken efter avslöjandet

BOMBEN: Sam Allardyce får sparken efter avslöjandet

Förbundskaptenen skall ha erbjudit att avgå

Under kvällen har flertalet rapporter kommit in som bekräftar att Sam Allardyce, Englands förbundskapten, har valt att lämna sin post som förbundskapten istället för att bli sparkad från positionen, detta efter att det uppdagats att Allardyce gett råd om hur man bäst undviker regler uppsatta av det engelska fotbollsförbundet.

Sent igår kväll rapporterades det om att Sam Allardyce, Englands förbundskapten, var inblandad i ett avslöjande reportage som under dagen har blivit viral. Vi på Silly Season Sverige har redan skrivit om händelsen här och det rör sig om den engelska tidningen The Telegraph som gjort ett undersökande reportage. Allardyce är bara en del av ett större nät av avlöjanden som kommer att bli offentliga och avslöja flertalet skumma typer inom den engelska fotbollen.

Allardyce blev fångad på en gömd videokamera då han diskuterade och förklarade hur man kan undvika regler uppsatta av det engelska fotbollsförbundet FA gällande övergångar för spelare. Han skall även ha utnyttjat sin position för att kunna få 400 000 pund och talade illa om såväl Roy Hodgson som hela det engelska landslaget.

Nu rapporterar den engelska tidningen att Allardyce, efter att ha blivit kallad för samtal på Wembley med det engelska fotbollförbundets ordförande samt VD, sägs ha valt att avgå från sin position. Detta då han föredrog det framför att få sparken.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply