Uppgifter: Barcelona på plats för att värva Kalidou Koulibaly

Uppgifter: Barcelona på plats för att värva Kalidou Koulibaly

Barcelona vill värva Koulibaly

Försvararen som slagit igenom i Napoli finns på önskelistan hos flera storklubbar. Nu är FC Barcelona på plats för att försöka få till en värvning.

FC Barcelonas scouter är på jakt efter att hämta in förstärkning till vinteruppehållet. Det finns flera namn som den spanska storklubben kopplats ihop med under den senaste tiden men det finns en som ligger i ’Pole Position’. Enligt Barcelonabaserad press ska representanter nämligen ha rest till Italien för att försöka få till nästa värvning.

Det är ingen mindre än Napolis försvarare Kalidou Koulibaly som sägs ligga högst upp på klubbens önskelista. Under den senaste tiden har Barca haft problem med försvarsspelet och nu ser man 27-åringen som lösningen på problemen under de kommande säsongerna.

Koulibaly representerar det senegalesiska landslaget men har även ett franskt pass vilket skulle underlätta en eventuell övergång. Barcelona har varit intresserade av spelaren under flera år men problemet sägs vara prislappen. Napoli är inte intresserade av att förhandla om en övergång av spelaren om prislappen ligger under 65 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: FC Barcelona överens med PSG-stjärnan

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply