bet365

Uppgifter: PSGs prioritet nästa sommar är Philippe Coutinho

Uppgifter: PSGs prioritet nästa sommar är Philippe Coutinho

PSG jagar Philippe Coutinho

Enligt uppgifter till fransk tv kommer huvudstadsklubben att göra allt för att värva Philippe Coutinho nästa sommar. 

Paris Saint-Germain har under de senaste åren varit de som värvat mest och störst i fotbollseuropa. Sen värvningen av Zlatan Ibrahimovic sommaren 2012 har man hämtat in stornamn efter stornamn och under det senaste fönstret köpte man Neymar och Kylian Mbappé. I slutet av sommaren sades man även vara på jakt efter en målvakt, något som man dock inte lyckades lösa. Målvaktsposten har länge varit prioritet för den franska klubbledningen men nu rapporterar fransk tv något annat.

Det är tv-kanalen TF1 som kommer med uppgifter om att PSG kommer prioritera en mittfältare i sommaren. Enligt rapporter ska PSG vilja värva Philippe Coutinho från Liverpool nästa sommaren och därmed sno spelaren framför ögonen på FC Barcelona som visat intresse för spelaren under en längre tid.

Uppgifter PSGs prioritet nästa sommar är Philippe Coutinho

25-åringen sitter på ett långtidskontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2022 och sedan tidigare vet vi att det inte kommer bli lätt. Under sommaren försökte Barca flertalet gånger att övertyga Liverpools klubbledning, dock utan någon större lycka. Efter att transferfönstret stängt sades det att Liverpool skulle ha krävt 200 miljoner för spelaren, något engelsmännen själv dementerade.

Det är oklart hur mycket Paris Saint-Germain tänker betala för att värva brassen men det mesta tyder på att vi kommer få se en liknande karusell som den i somras.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Philippe Coutinho i Liverpool

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365