Uppgifter: Nico Gaitán allt närmre att lämna Atlético redan i vinter

Uppgifter: Nico Gaitán allt närmre att lämna Atlético redan i vinter

 Gaitan kan lämna Atlético inom kort

Mittfältaren som var en av Simeones högsta önskningar under flertalet år har inte tagit en plats i Atlético Madrid. Han kan nu komma att återvända till Benfica där han tidigare spelade under sex säsonger.

Under flera säsonger har Atlético Madrid tvingas sälja sina största stjärnor till konkurrenterna. Det är framför allt Premier League och La Liga-klubbar som är intresserade av av att fiska i Atlético Madrid. Vid de flesta tillfällena har man lyckats hitta en bra ersättare, men inte när det kommer till fallet med Arda Turan. Sommaren 2016 värvade man nämligen in Nico Gaitán från Benfica för att ersätta turken. Argentinaren hade då varit på Diego Pablo Simeones önskelista under flera säsonger. Det har dock inte blivit som någon av parterna tänkt sig i den rödvita tröjan. Gaitan har inte alls lyckats ta en startplats i den spanska huvudstadsklubben och nu kan han komma att återvända till Benfica.

Uppgifter- Nico Gaitán allt närmre att lämna Atlético redan i vinter

 

Det är spanska TMW som kommer med uppgifter om att 29-åringen kan ha gjort sitt för Los Colchoneros. Benfica ska nämligen vara beredda att köpa tillbaka spelaren och detta redan under transferfönstret i vinter. Benfica har inte vunnit en enda match i Champions League denna säsong, något som underlättar en övergång tillbaka till grannlandet. Gaitan har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2020.

Det är oklart hur mycket portugiserna skulle komma att betala för att värva tillbaka argentinaren.

Uppgifter- Nico Gaitán allt närmre att lämna Atlético redan i vinter

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365