Uppgifter: AC Milan vill värva Marouane Fellaini

Uppgifter: AC Milan vill värva Marouane Fellaini i vinter

Fellaini – nästa spelare i Milans satsning?

Enligt uppgifter kan spelaren som precis fyllt 30 år vara på väg att lämna Manchester United. Hans kontrakt sträcker sig till och med nästa sommar och nu är AC Milan sugna på att knyta till sig belgaren.

Det blir allt mer troligt att Marouane Fellaini kommer lämna Manchester United inom den kommande tiden. Spelarens kontrakt går ut sommaren 2018 och sägs inte vara speciellt intresserad av att stanna på Old Trafford. Nu ska flera klubbar ha anmält sitt intresse för Fellaini och enligt italiensk media kan han bli nästa köp i AC Milans storsatsning. Fellaini har ännu inte godkänt Uniteds erbjudande om förlängning av det nuvarande kontraktet, något som skulle göra att han kan anslöta gratis till San Siro nästa sommar.

Uppgifter- AC Milan vill värva Marouane Fellaini i vinter

Ett problem är dock spel i Champions League. Fellaini vill gärna spela i CL nästa säsong och det är långt ifrån klart om Milan kommer att kvalificera sig för turneringen nästa säsong. För närvarande ligger man på sjunde plats i Serie A med hela elva poäng upp till kvalplats till Champions League och skulle man inte lyckas kan det bli svårt med förstärkningar nästa sommar. Man skulle även kunna kvalificera sig genom att vinna Europa League. En turnering där man tagit sig vidare till utslagsfasen. Detta efter att ha slagit Austria Wien med hela 5-1 i torsdags.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- AC Milan vill värva Marouane Fellaini i vinter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply