Uppgifter: Neymar kan återvända till Barcelona i sommar

Uppgifter: Neymar kan återvända till Barcelona i sommar

Barcelona kan värva tillbaka Neymar i sommar

Brassen som för två år sen lämnade FC Barcelona för spel i Paris Saint-Germain kan nu återvända till Spanien. Det blir dock ingen lätt affär.

Det kommer ske mycket på transfermarknaden i sommar. De största klubbarna ser ut att värva som aldrig förr samtidigt som Paris Saint-Germains tränare Tomas Tuchel uttalat sig om att man inte är säkra på att behålla varken Kylian Mbappé eller Neymar. För den sistnämndes del pekar det mesta på en återkomst i FC Barcelona där spelaren tidigare spenderade fyra säsonger innan flytten till den franska huvudstadsklubben.

Nu kommer Barcelonabaserad media ut med uppgifter om att Barcelona och Paris Saint-Germain ska ligga i förhandlingar om en bytesaffär i sommar. Det är radiokanalen RAC1 som menar att de båda klubbarna kan byta Neymar mot Ousmane Dembélé under sommaren. Journalisten Gerard Romeo menar dock att man precis ska ha inlett konversationer om en eventuell affär och att det ska krävas en hel del för att få till en affär.

Neymar har under de senaste månaderna inte smygit med att han vill återvända till Barcelona. Brassen känner att han ångrar sig över flytten till PSG då han bland annat inte har någon bra relation med tränaren Thomas Tuchel. Spelarna i Barcelona ska vara positiva till en återkomst för Neymar samtidigt som Dembélé skulle återförenas med Tuchel som han jobbade tillsammans med under tiden i Borussia Dortmund.

SE ÄVEN: Neymar flirtar om att lämna PSG i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365